Državno finale v Radomljah 13. oktobra | slomalinogomet.si
slomalinogomet.si

Državno finale v Radomljah 13. oktobra

Športni park Radomlje veliko nogometno igrisce umetna trava 1

Državno prvenstvo rekreativnih lig Za Prvaka Slovenije 2018 se bo odvijalo v Radomljah v soboto 13. oktobra. Tekmovanje bo potekalo v dveh kategorijah, člani in veterani 40+ v Športnem parku Radomlje www.sportniparkr.si

Na enodnevni turnir ste vabljene vse rekreativne ekipe, ki nastopate v poljubnih malonogometnih in nogometnih rekreativnih ligah po Sloveniji ne glede na vrsto oz. tip nogometne igre (futsal, trava, dvorana, umetna trava, asfalt).

Igra se po pravilih EMF, Evropske malonogometne zveze za amaterje, po formatu 6 na 6 na umetni travi, na gole velikosti 5 x 2 m z igriščem dimenzije 46 x 28 m z nogometno žogo.

Razpis bo objavljen v kratkem. Več informacij preko Facebook chat ali osebno po telefonu 041670588, Andrej.

Najbolje uvrščene ekipe bodo deležne bonusa pri udeležbi v EMF Champions League, ki bo tudi naslednje leto septembra v Termah Čatež. Letos je nastopilo 76 ekip v dveh kategorijah iz 21 držav (člani, veterani 40+). Slovenske ekipe so se v letošnji EMF Ligi Prvakov odlično odrezale, Lomanoše v članski kategoriji med 8 v Evropi in veterani KMN Meteorplast iz Ljutomera četrto mesto v Evropi.

 

Radomlje igrišče umetna trava

 

You must be logged in to post a comment Login