Državno prvenstvo 2014 bo 21. junija 2014 v Murski Soboti | slomalinogomet.si
slomalinogomet.si

Državno prvenstvo 2014 bo 21. junija 2014 v Murski Soboti

Državno prvenstvo rekreativcev “Za Prvaka 2014” v malem nogometu se bo odvijalo v soboto 21. junija 2014 v okviru festivala Soboški dnevi 2014 in v sodelovanju z legendarno NK Mura (sedaj NŠ Mura 05) in občino Murska Sobota na še bolj legendarni Fazaneriji v Murski Soboti. Slovensko krono iz leta 2013 bodo branili domači KMN Mladinec iz Murskih Črncev.

 

Vabljeni že sedaj vsi prvaki in podprvaki rekreativnih lig, v kakršnikoli obliki malega nogometa, iz zadnjih dveh let, da se pridružite spektalu na in ob igrišču ter nato v centru mesta na festivalu Soboški dnevi 2014.

 

Turnir za rekreativnega državnega prvaka v malem nogometu bo služil tudi v namen selekcioniranja igralcev za dopolnjevanje državne rekreativne reprezentance Slovenije v malem nogometu katere glavni cilj letos je nastopanje na evropskem prvenstvu miniEURO 2014. Predvidoma novembra.

 

Državno prvenstvo je namenjeno rekreativcem. Na njem nimajo pravice nastopa igralci, ki igrajo v 1., 2. in 3. nogometni ligi (SNL) ter v 1. in 2. futsal ligi (SFL) oziroma v identičnih kategorijah lig v drugih državah. Če ekipa vsebuje takšne igralce, se jih lahko nadomesti s poljubnimi igralci iz drugih ekip lige. Če se zmagovalna ali drugouvrščena ekipa odpove udeležbi se lahko prijavi poljubna ekipa iz lige v odvisnosti od njene uvrstitve. Prednost ima višje uvrščena ekipa. Lahko se prijavi tudi reprezentanca lige sestavljena iz igralcev, ki so nastopali v tej ligi. Iz vsake lige lahko nastopajo največ dve ekipi. Igra se po turnirskem sistem tri tekme v skupini in nato na izpadanje.

Za več informacij se obrnite na mzs@slomalinogomet.si, vodstvo MZS, območne MZS koordinatorje ali reprezentante. Prijave se bodo predvidoma začele zbirati od 1. marca 2014 dalje.

 

Vabljeni v Prekmurje, kjer gostoljublje ne pozna meja!

 

Festival Soboški dnevi 2014 www.festival-ms.si

Nova NK MURA www.facebook.com/nogometna-šola-mura-05

 

You must be logged in to post a comment Login