Fotoreportaža s premiernega turnirja Za naslov državnega prvaka v malem nogometu za rekreativce 2012 | slomalinogomet.si
slomalinogomet.si

Fotoreportaža s premiernega turnirja Za naslov državnega prvaka v malem nogometu za rekreativce 2012

Prvega turnirja Za državnega prvaka Slovenije 2012 se je udeležilo kar 22 kolektivov iz desetih od trinajstih slovenskih regij. V dresih raznoraznih barv, opremljeni z nazivi pokroviteljev, nekateri pa tudi z ekipnimi grbi na prsih, so se skozi sebi najljubši šport spoznavali s somišljeniki iz različnih koncev države. Temu plemenitemu namenu v čast objavljamo fotografije vseh ekip, ki so se minulo soboto mudile v Športnem Parku Radomlje.

 

Portreti premiernih državnih udeleženk

 

Prav vseh dvaindvajset ekip se je v Športnem Parku Radomlje izkazalo tako s pristopom kot z igro, od jutra do večera ni manjkalo atraktivnih potez in zadetkov, številne zanimive trenutke pa je ujel tudi objektiv. Tiste s štirih zeleno obarvanih igralnih terenov objavljamo na tej povezavi.

 

V Radomljah je bilo pestro tudi ob terenih in izven njih. Kljub globokem novembrskem igralnem terminu si je v sončnem sobotnem dnevu ekipe na delu ogledalo nemalo obiskovalcev, med katerimi ni manjkalo tudi tistih najmlajših. Ekipe so si med premori moči nabirale za mizami in na tribunah lično urejenega športnega parka, neaktivni udeleženci pa v družbi prijateljev in nepogrešljive pijače. Več na tej povezavi.

You must be logged in to post a comment Login