Izbran logotip Za prvaka Slovenije 2012 | slomalinogomet.si
slomalinogomet.si

Izbran logotip Za prvaka Slovenije 2012

 

Logotip državnega malonogometnega prvenstva za rekreativce v okviru MZS vsebuje silhueto Boštjana Preskarja – Prekija iz Brežic, najboljšega igralca rekreativne malonogometne reprezentance Slovenije na preteklem evropskem prvenstvu miniEURO2012 v Moldaviji. Silhueta Preskarja bo v logotipu državnega prvenstva do naslednjega evropskega prvenstva, ki bo septembra 2013, ko se bo izbral nov najboljši igralec reprezentance. Originalno fotografijo s katere je bila narejena silhueta lahko vidite v nadaljevanju novice. Posneta je bila med tekmo Slovenija – Slovaška, 22.09.2012 v Kišinjevu, Moldavija.

 

Boštjan Preskar – Preki v akciji na tekmi Slovenija:Slovaška, miniEURO2012, Kišinjev, 22.09.2012, Foto: Ante Troskot

 

Države kandidatinje za izvedbo miniEURO2013 so Nemčija, Izrael in Hrvaška, ki bodo do 15. januarja 2013 podale celoten program izvedbe na EMF – European Minifootball Federation. Na podlagi prejetih programov bo generalna skupščina 21-ih držav članic EMF izbirala v glasovanju naslednjega prireditelja evropskega prvenstva v malem nogometu za rekreativce – miniEURO2013.

Že sedaj vabljeni organizatorji rekreativnih lig po Sloveniji, da predlagate nove igralce za popolnitev reprezentance. To storite preko kontaktnih naslovov MZS, ki jih dobite na tej strani. Istočasno se izbira tudi prijave za selektorja izbrane vrste, ki bo vodil reprezentanco na miniEURO2013.

 

 

You must be logged in to post a comment Login