Neymar JR's FIVE turnir | slomalinogomet.si
slomalinogomet.si

Neymar JR’s FIVE turnir

Neymar JR'S Five

PRIHAJA NEYMAR JR’S FIVE, GLOBALNI SVETOVNI NOGOMETNI TURNIR

Dve ekipi, 5 igralcev, 10 minut igre in priložnost, da zastopate Slovenijo na finalu Neymar JR’s Five v Braziliji.

Vrhunski igralec Brazilije in Barcelone Neymar Jr. daje na tisoče mladim igralcem nogometa priložnost, da se udeležijo turnirja na izločanje. Neymar tako vabi igralce, stare od 16 do 25 let, iz 35 držav in 6 kontinentov, da sestavijo 5-članske ekipe za turnir imenovan ‘Neymar Jr’s Five’.

“Je zabavna, hitra in tehnična igra,” pravi Neymar Jr., ki je odraščal ob igranju prav takšnega, hitrega malega nogometa v soseski. “To vrsto nogometa sem imel vedno rad in tokrat ji bomo dodali majhen preobrat: petčlanske ekipe bodo izgubile člana z vsakim prejetim golom, dokler na igrišču ne bo več igralcev oziroma dokler se 10 minut dolga igra ne konča. Tako bo vse skupaj še bolj zanimivo.”

Slovenske kvalifikacije se pričnejo s prvo tekmo, ki bo v Kopru na Bonifiki, nato pa sledijo kvalifikacije v štajerski prestolnici na igrišču v Borovi vasi. Gorenjska se bo imela priložnost dokazati na asfaltu kranjske Planine, prestolnica pa bo gostila tekme v kultni zibeljki ljubljanskega nogometa, v Fužinah. Finalne se bo odigral v Mariboru. Državni zmagovalci se bodo uvrstili na svetovni finale, ki bo julija v mestu Praia Grande, kjer je Neymar Jr odraščal ter pričel svojo poklicno kariero in ustanovil izobraževalni in športni kompleks “Instituto Projeto Neymar Jr”.

“Vedno sem želel imeti svoj lastni turnir in najboljše ekipe povabiti v svoje rodno mesto. Sanje so sedaj postale resničnost in veselim se, da bom lahko videl, kaj ti igralci znajo in kako uživajo v tem.” Neymar Jr, ki je skupaj z Lionelom Messijem in Luisom Suarezom letos “vžgal” špansko La Ligo z Barcelono, je pomagal pri oblikovanju formata turnirja in bo zmagovalno ekipo gostil na svojo tekmi na stadionu Camp Nou v Barceloni.

Svetovni finale bo potekal v Instituto Projeto Neymar Jr v Sao Paulu v Braziliji, katerega namen je nuditi izvenšolsko izobraževanje in športne aktivnosti socialno najbolj ogroženim otrokom in družinam, da bi pripomogel k družbeni vključenosti in spodbudil sodelovanje v skupnosti. Instituto Projeto Neymar Jr je svoja vrata odprl leta 2014 in je drugi ‘FutbolNet’ program Braziliji v partnerstvu s Fundacijo FC Barcelona, potem ko je bil dve leti pred tem prvi tak inštitut ustanovljen v favelah v Riu de Janeiru.

Ekipe od 5 do 7 igralcev se lahko prijavijo na www.neymarjrsfive.com.

Koledar slovenskih kvalifikacij:

Bonifika, Koper, 17. 4.,
Borova vas, Maribor, 24. 4.,
Planina, Kranj, 15. 5.,
Fužine, Ljubljana, 22. 5.,
FINALE Maribor, 29. 5.

Spremljajte turnir Neymar Jr’s Five na:
www.neymarjrsfive.com,
facebook.com/neymarjrsfive,
in #neymarjrsfive.

Čim prej sestavite ekipo! Ne ponuja se vsak dan priložnost, da se odpotuje v Brazilijo. In to še brezplačno. In še igrati nogomet. Sanjsko. In nato mogoče še v Barcelono k Neymarju na obisk.
Sestavite ekipo in se prijavite na spletni strani turnirja www.neymarjrsfive.com
Nastopanje je brezplačno. Pohitite s prijavo! Da vam kdo ne odščipne mesta.
Na Facebooku je tudi polno informacij – klik na www.facebook.com/events/1520783231557292 in klik na www.facebook.com/neymarjrsfive
Po stari poti dobite več informacij, če pokličete Davida na 031771180 in ga povprašate, če je še kakšno prosto mesto za v Brazilijo.

OUTPLAY THEM ALL!
Naj gre vaša ekipa v Brazilijo. In naj gre vaša ekipa Slovenija kot svetovni zmagovalec v Barcelono. Kot vsako potovanje, se tudi ta pot začne s prvim korakom. Pot se začne s prijavo ekipe. Prijavite se.

Neymar JR's Five turnirji razpored

You must be logged in to post a comment Login