Opravljen žreb, znane skupine in sistem tekmovanja | slomalinogomet.si
slomalinogomet.si

Opravljen žreb, znane skupine in sistem tekmovanja

 

V poznih večernih urah je bil včeraj v prostorih Športnega Centra Gibišport Kleče (Ljubljana) opravljen žreb tekmovalnih skupin premiernega turnirja Za naslov državnega prvaka v malem nogometu za rekreativce 2012, ki ga bo to soboto, 24. novembra, gostil Športni Park Radomlje. Žreb je potekal pod budnim očesom komisije. Prisotnih je bilo tudi lepo število malonogometnih igralcev, ki se rekreirajo v zimskem balonu Športnega Centra Gibišport Kleče. Prav tako pa je bil žreb posnet s kamero. Posnetek žreba bo v čim krajšem možnem času objavljen tudi na naši strani.

Žreb je potekal po delno delegiranem sistemu, ki je onemogočal, da bi se v isti predtekmovalni skupini med seboj pomerile ekipe iz iste regije. Kroglice oziroma “slamice” so 22 sodelujočih ekip razdelile v štiri skupine. V dve skupini s šestimi (A in B) ter dve s petimi (C in D) ekipami. Turnir bo potekal od 9. do 19. ure, tako predtekmovalni (skupinski) kot izločilni boji pa bodo potekali na štirih igriščih istočasno. Iz vsake skupine se v izločilne dvoboje uvrstijo prve štiri ekipe. Izločilni dvoboji bodo potekali po klasičnem knock-out sistemu, od osmine finala naprej do finala in tekme za tretjo mesto.

 

DP 2012, žreb skupin, ŠC Kleče, 21.november:

 

Skupina A: PET BM d.o.o. (Ljubljana), MNK Marinero (Celje), Flirt Bar FSK Mafijozi (Iv. Gorica), NK Radomlje (Radomlje), Fasaderstvo Kumalič in Biser (Jesenice), Gofar (Brežice).

Skupina B: Jerebič Črni Ormož (Ormož), Loška dolina (Loška dolina), KMN RCM Špedicija (Ravne na Koroškem), Schwarze Dose 28 (Ljubljana), Šmarje-Sap (Šmarje-Sap), KMN Mladinec (Murski Črnci).

Skupina C: ŠD KMK Merks MOF Štus D`esign Vitamin bar (Kozje), KMN Libero (Brezovica), Šipca steklarstvo (Ljubljana), ŠD Avgust Gašperin (Stara Fužina – Bohinj), MMNL Brežice – Krško (Brežice – Krško).

Skupina D: Šargi (Celje), ŠD Loka (Mengeš), KMS Malerič (Vinica), AC Kondor (Ljubljana), Smola (Radovljica).

 

Razpored turnirja in vse ostale pomembne informacije bodo objavljene kmalu na tej strani in na strani medijskega sponzorja Kapodol.  

You must be logged in to post a comment Login