Otvoritev novih prostorov ŠRC Krajna v znamenju nogometnih tekem in večerne zabave | slomalinogomet.si
slomalinogomet.si

Otvoritev novih prostorov ŠRC Krajna v znamenju nogometnih tekem in večerne zabave

alt

Na prijateljski tekmi slovenska malonogometna reprezentanca slavila zmago proti KMN Krajna

alt

Na prvomajski dan se je slovenska malonogometna reprezentanca udeležila otvoritve novih prostorov in namakalnega sistema ŠRC Krajna v Občini Tišina v Prekmurju. KMN Krajna je namreč v zadnjem obdobju zaključil številne investicije v igrišče in klubske objekte, zato so tudi organizirali slovesnost in odmevno športno-zabavno prireditev.

Najprej sta se na prijateljski tekmi pomerili veteranska ekipa KMN Krajna in veteranska rekreativna malonogometna reprezentanca Slovenije. Slednji so zmagali s 4 : 2. Za veteransko reprezentanco so zadeli Renato Hajdinjak dvakrat ter Dušan Meško in Roman Gruškovnjak po enkrat. Za KMN Krajna sta zadela Zoran Horvat in Milan Kreft.

Nato je sledila kratka slovesnost z nagovori župana Občine Tišina Franca Horvata, predsednika KMN Krajna Jožefa Bertalaniča, in predsednika Malonogometnega združenja Slovenije Andreja Manfrede. Županu Občine Tišina Francu Horvatu in predsedniku KMN Krajna Jožefu Bertalaniču je pripadla čast, da sta s pritiskom na gumb slavnostno predala namakalni sistem svojemu namenu.

Ob tej priložnosti je predsednik MZS Andrej Manfreda v zahvalo za sodelovanje in podporo delovanja MZS izročil Občini Tišina in KMN Krajina spominsko fotografijo reprezentance z evropskega prvenstva v malem nogometu miniEURO 2014 v Črni Gori, kjer je Slovenija postala evropski podprvak.

V prijateljski nogometni tekmi med KMN Krajna in rekreativno malonogometno reprezentanco Slovenije so prav tako slavili reprezentanti, in sicer s 7 : 1. Med strelce golov za reprezentanco so se vpisali Aleksander Belak s tremi ter Nejc Komidar, Boštjan Preskar, Darko Zorko in Srečko Kovačec z enim golom. Mrežo reprezentantov je za KMN Krajna zatresel z »evro« golom najmlajši na igrišču, šestnajstletni Timotej Vogrinčič.

Večer se je nato nadaljeval z druženjem in zabavnim programom pod šotorom z ansamblom Blue Planet in glasbenim gostom večera Mihom Balažicem, nekdanjim pevcem legendarne prekmurske skupine Magnet.

Fotografije z dogodka si lahko ogledate tukaj (foto: Boštjan Zorko) in tukaj (foto: Tara Bertalanič).

 

slovenska veteranska malonogometna reprezentanca

alt

 

veteranska ekipa KMN Krajna

alt

 

ekipa KMN Krajna

alt

You must be logged in to post a comment Login