Vabilo na turnir za 1. rekreativnega malonogometnega državnega prvaka Slovenije | slomalinogomet.si
slomalinogomet.si

Vabilo na turnir za 1. rekreativnega malonogometnega državnega prvaka Slovenije

Malonogometno Združenje Slovenije v sodelovanju s Športnim parkom Radomlje vabi vse ekipe prvake rekreativnih lig v sezonah 2011 ali 2012 (zimskih in letnih) na malonogometni turnir za rekreativnega državnega prvaka Slovenije. Enodnevni turnir, namenjen izključno rekreativnim igralcem, se bo odvijal v soboto, 24.11.2012, v enem najsodobnejših nogometnih centrov v Sloveniji – Športnem Parku Radomlje.
 
 
Zmagovalec turnirja bo postal rekreativni malonogometni državni prvak Slovenije 2012, turnir pa bo služil tudi selekciji novih kandidatov za dopolnitev malonogometne rekreativne reprezentance Slovenije. Za vse ekipe bo tako logistično kot organizacijsko dobro poskrbljeno, kar zagotavlja tudi veliko število igrišč in spremljevalnih objektov. Več o terminih, lokaciji, pravilniku, sodnikih, žrebu, prijavah in ostalih spremljevalnih podrobnostih si lahko preberete na naslednji povezavi MZS razpis Za prvaka 2012 – (PDF).
 
 
Vabljene tudi vse ostale ekipe, ki niste bili prvaki, da se v obliki ekipe zaslužnih, ekipe veteranov ali kake podobne ekipe udeležite turnirja na prijateljsko-eksebicijskih tekmah, ki bodo potekale istočasno in brezplačno.
Na turnir se lahko prijavite preko spletnega portala www.rekreiraj.se!
 

You must be logged in to post a comment Login