Turnir za rekreativnega malonogometnega državnega prvaka Slovenije | slomalinogomet.si
slomalinogomet.si

Turnir za rekreativnega malonogometnega državnega prvaka Slovenije

miniEURO2012_Team_Slovenia_match6_foto ante troskot

Malonogometno Združenje Slovenije (MZS) vabi vse organizatorje malonogometnih in nogometnih rekreativnih lig ter vodje zmagovalnih ekip, da prijavijo svojega prvaka lige na turnir za rekreativnega malonogometnega državnega prvaka Slovenije. Turnir se bo odvijal v eni izmed novembrskih sobot. Turnir za rekreativnega državnega prvaka v malem nogometu bo služil tudi v namen selekcioniranja igralcev za dopolnjevanje državne reprezentance Slovenije.

 

miniEURO2012_Team_Slovenia_match6_foto ante troskot

Akcija slovenske reprezentance na tekmi Slovenija:Slovaška, miniEURO2012, Kišinjev, 22.09.2012, Foto: Ante Troskot

 

Ta se je letos že udeležila evropskega prvenstva miniEURO2012 v Moldaviji, pod okriljem EMF (www.eurominifootball.com). Več o miniEURO2012 na facebook strani Kapodol (www.facebook.com/kapodol).
Glede na to, da je prvenstvo namenjeno rekreativcem, na njem nimajo pravice nastopa tisti, ki igrajo v 1,2 in 3. nogometni ligi (SNL) ter v 1. in 2. futsal ligi (SFL) pod okriljem Nogometne Zveze Slovenije (NZS). Če ekipa vsebuje takšne igralce, se jih lahko nadomesti s poljubnimi igralci iz drugih ekip lige. So pa ti vabljeni na državno prvenstvo kot gledalci, da se poveselijo skupaj s svojimi amaterskimi kolegi iz cele Slovenije. Če zmagovalna ekipa ni v stanju priti na prvenstvo, lahko prijavite poljubno ekipo iz lige v odvisnosti od njene uvrstitve. Prednost ima višje uvrščena ekipa.
Za prijave ekip in več informacij se obrnite na mzs@slomalinogomet.si, vodstvo MZS, območne MZS koordinatorje, reprezentante ali pokličite na tel. številke iz kontaktnih podatkov MZS, ki so objavljeni na www.slomalinogomet.si.

You must be logged in to post a comment Login