KMN Videm – Gostilna pri Maji prvak Pomurske lige | slomalinogomet.si
slomalinogomet.si

KMN Videm – Gostilna pri Maji prvak Pomurske lige

alt

alt

Darko Zorko najboljši strelec lige, postal pa je tudi častni član OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici

KMN Videm – Gostilna pri Maji so pred dnevi že tretjič ubranili naslov prvakov v Pomurski ligi. Na zadnji tekmi v sezoni so premagali ekipo KMN Old Boys iz Murske Sobote s 3:0 (b.b.) ter tako dvignili pokal. Najboljši strelec lige je z 42 zadetki postal reprezentant Darko Zorko, ki je dejal, da to v tako dobri ekipi ni bilo težko doseči.

KMN Videm – Gostilna pri Maji vodi Karl Zamuda, sicer pomočnik vodje delegacije na miniEURU 2014 v Črni Gori. Naslova prvakov pomurske lige pa so se tako veselili reprezentanti Darko Zorko, Srečko Kovačec, Aleksander Belak, Damijan Kaučič, Martin Rihtarič, Andrej Horvat in Timotej Vršič ter ostali člani ekipe: Viktor Belak, Štefan Kutoša, Grega Hebar, Mitja Jelen, Marko Karnet, Marjan Žnidarič, Dejan Kurbus, Matej Lapi, Boštjan Majcenič, Klemen Žnidarič, Jaka Bojanič, Denis Potrč, Niki Slana, Anton Vok, Matej Vok, Rok Kocuvan, Žan Kocuvan, David Ketiš in Marko Kreft.

Darko Zorko pa je pred kratkim postal tudi častni učenec Osnovne šole Sv. Jurij ob Ščavnici, v spomin bo na šoli obešen njegov dres. Priznanje je dobil kot odličen športnik, in sicer kot evropski podprvak v malem nogometu, dober nogometaš ter dober rokometaš kluba Arcont Radgona. Darko Zorko je na priznanje zelo ponosen, pravi pa tudi, da je lepo, da bo dres v spomin prav v osnovni šoli.

Fotografije zadnje tekme lige, dviga pokala ter proslavljanja naslova prvakov najdete tukaj (foto: Boštjan Zorko).

VIDEO posnetek o Darku Zorku, strelcu zadetkov na miniEURO 2014 (vir: Boštjan Zorko). 

alt

 

You must be logged in to post a comment Login