Za Prvaka Slovenije 2017 državno prvenstvo | Razpis | slomalinogomet.si
slomalinogomet.si

Za Prvaka Slovenije 2017 državno prvenstvo | Razpis

MZS državno prvenstvo mali nogomet 5+1 za rekreativce Za Prvaka Slovenije Piran

Za Prvaka Slovenije 2017

MZS vabi na 6. državno malonogometno prvenstvo Slovenije

za rekreativce Za Prvaka Slovenije

 6. Zaključni turnir 2012 -> 2017

Mestni stadion NK Portorož – Piran,  sobota, 3. junij 2017

Logotip Za Prvaka Slovenije

 

MZS – Malonogometno združenje Slovenije www.slomalinogomet.si  vabi na 6. zaključni malonogometni turnir za rekreativnega državnega prvaka Slovenije Za Prvaka Slovenije 2017 med člani, veterani +35 in veterani +45 Za Prvaka Slovenije 2017.

 

POGOJI ČLANI

Pravico do nastopa na državnem finalu Za Prvaka Slovenije imajo ekipe, ki so nastopale ali še nastopajo v rekreativnih malonogometnih ligah v Sloveniji v tekmovalnih sezonah 2015, ali 2015/2016, ali 2016, ali 2016/17 ali 2017 ne glede na uvrstitev. Posamezno ligo lahko zastopa poljubno število ekip. Ekipe so lahko sestavljene tudi iz poljubnih igralcev iz različnih ekip iste lige, če ekipa, ki je upravičena do nastopa, nima na razpolago dovolj svojih igralcev (razlaga pod Omejitve).

 

POGOJI VETERANI +35

Nastopajo lahko poljubne veteranske ekipe. Nastopanje veteranske ekipe v ligi, na tekmovanjih ali turnirjih ni pogoj. Lahko nastopajo tudi ekipe, ki ne igrajo nikjer v nobenih tekmovanjih. Pravico do nastopa imajo vsi, ki so državljani Republike Slovenije in rojeni leta 1982 ali starejši (starost 35 let ali starejši).

Za Prvaka Slovenije 2016 državni prvaki Slovenije veterani KMN Meteorplast Ljutomer

POGOJI VETERANI +45

Nastopajo lahko poljubne veteranske ekipe. Nastopanje veteranske ekipe v ligi, na tekmovanjih ali turnirjih ni pogoj. Lahko nastopajo tudi ekipe, ki ne igrajo nikjer v nobenih tekmovanjih. Pravico do nastopa imajo vsi, ki so državljani Republike Slovenije in rojeni leta 1972 ali starejši (starost 45 let ali starejši).

 

OMEJITVE

Zaključni turnir je namenjen rekreativnim igralcem. Posledično nimajo pravice nastopa igralci, ki so v tekmovalnem letu 2016/2017 (1. julij 2016 do 30. junij 2017) bili registrirani ali nastopajo v 1. slovenski futsal ligi ter igralci, ki so bili registrirani ali nastopajo v 1. in 2. slovenski nogometni ligi. Enake omejitve veljajo tudi za igralce, ki so bili registrirani ali so nastopali v ligah izven Slovenije s tem, da imajo prepoved nastopanja tudi igralci, ki so v tujini nastopali v 3. nogometni ligi. Organizator lahko zahteva od ekipe spisek prijavljenih igralcev v ligi, ki je podlaga za prijavnico.

Če je ekipa v domači ligi nastopala z igralci, ki zapadejo pod omejitve igranja, jih lahko ekipa nadomesti s poljubnimi igralci, ki so nastopali znotraj iste lige vendar le ti niso smeli biti registrirani in ne nastopajo v 3. slovenski nogometni ligi ali 4. nogometni ligi v tujini in morajo biti posebej označeni v prijavnici.

Ekipa nastopa lahko z igralci, ki so nastopali za isto društvo oziroma isto ekipo v drugih ligah, tekmovanjih ali turnirjih, če organizator predhodno pisno po e-pošti odobri njihov nastop. Datum pisne odobritve po e-pošti organizatorja mora prijavitelj navesti v prijavnici.

 

PRITOŽBE

Pritožbe posamezne ekipe v povezavi z igralci nasprotnega moštva ali katere druge pritožbe se z zapisnikom vloži na info točki turnirja do 5 minut po zaključku medsebojne tekme s plačilom kavcije 100€, ki se v primeru pozitivno rešene pritožbe vrne ekipi.

Organizator Za Prvaka Slovenije 2017 si pridružuje pravico omejiti ali dovoliti nastope posameznikov in ekip ne glede na zgornje omejitve. O omejitvah in dovoljenjih odloča organizator samostojno ali v sodelovanju z organizatorji lig, turnirjev in drugih tekmovanj.

 

TERMIN IN LOKACIJA

Igralni dan zaključnega turnirja »Za Prvaka Slovenije 2017« je sobota 3. junija 2017. Izvedba bo potekala v enem dnevu, s predvidenim pričetkom ob 9. uri in zaključkom ob 21h. Lokacija igranja je igrišče z umetno travo NK Portorož – Piran v Piranu na naslovu Ulica IX. Korpusa 31.

Spletna stran stadiona NK Portorož – Piran

Google zemljevid lokacije stadiona

 

 

Za Prvaka Slovenije Piran

 

 

SISTEM TEKMOVANJA ČLANI IN VETERANI – DVOJNI KNOCK OUT

Ekipe bodo razdeljene v skupine po 4. Vsaka ekipa odigra 3 tekme v skupini po principu vsak z vsakim.

Najboljši dve ekipi iz skupine se uvrstita v nadaljevanje turnirja v zgornji del, ki bo do konca potekal po izločevalnem principu, kjer se zmagovalec tekme uvrsti naprej (zgornji del).

Poraženec vsake izločilne tekme iz zgornjega dela in ekipe, ki so dosegle 3. ali 4. mesto v skupini igrajo na izpadanje poseben del turnirja (spodnji del), kjer se na koncu zmagovalca zgornjega in spodnjega dela srečata v finalu. Vsaka ekipa iz zgornjega dela ima posledično en popravni izpit in lahko enkrat izgubi v izločilnih bojih razen ekipe finalistov iz zgornjega dela, ki v finale prispe brez poraza.

 

PRAVILA Za Prvaka Slovenije 2017

Sistem igranja Za Prvaka Slovenije 2017 je 5+1 na umetni travi, z nogometno žogo velikosti 5 (odbojna). Igralni čas v skupinskem in »zgornjem delu« na izpadanje je 2x12min. Igralni čas v »spodnjem delu« na izpadanje je 2x10min. Istočasno se bo igralo na 4-ih igriščih velikosti 45x27m na gole velikosti 5x2m. Če bo možno bodo goli velikosti 4x2m po pravilih EMF – Evropske malonogometne zveze za evropska prvenstva in EMF Champions League. Kazenski prostor 14x7m. Kazenski strel se izvaja iz razdalje 8m.

Igranje z nogometnimi kopačkami ni dovoljeno. Igranje s kopačkami za umetno travo z gumijastimi čepi je dovoljeno in priporočljivo. Ščitniki so priporočljivi.

Ekipa mora imeti enotne drese, ki so označeni s številkami poljubne velikosti na poljubni lokaciji dresa (spredaj ali zadaj ali na rokavih). Ekipa mora imeti obvezno rezervno majico ali dres v drugačni barvi kot osnovni dres. Tudi ta mora biti na nek način oštevilčen z istimi številkami kot osnovni dres. Kapetan ekipe mora nositi kapetanski trak.

Isti igralec ne sme igrati za dve ekipi hkrati.

AVT, KARTONI, KAJENJE

Avt se izvaja z roko, gol avt z nogo. Oddaljenost nasprotnega igralca pri izvajanju avta je minimalno 1m. Ob vseh ostalih prekinitvah je oddaljenost minimalno 5m. Vratar lahko pri izvajanju gol avta žogo brcne čez sredino igrišča in doseže zadetek. Lahko tudi prečka sredino.

Rumeni karton ne pomeni izključitve 2 minuti. Drugi rumeni karton  pomeni rdeči karton. Rdeči karton pomeni igranje brez igralca 5 minut ne glede na število prejetih zadetkov, igralčeva prepoved igranja do konca tekme ter disciplinska kazen prepovedi igranja naslednje tekme. Če je rdeči karton posledica nešportnega obnašanja pomeni, da ekipa igra do konca srečanja z igralcem manj. Rumeni kartoni se ne prenašajo iz tekme v tekmo. Višino nadaljnjih kazni za rdeči karton določa organizator glede na okoliščine.

V primeru istega števila točk več ekip se razvrsti ekipe tako, da je višje uvrščena tista ekipa, ki je bila boljša v medsebojnih srečanjih. Če po tem pravilu ni možno določiti vrstnega reda odloča gol razlika, nato število danih golov, nato razvrstitev na jakostni lestvici MZS in na koncu žreb.

Kajenje na območjih z umetno travo ni dovoljeno zaradi morebitnih poškodb umetne trave. Ekipo, katere član bo kadil na umetni travi, se kaznuje z denarno kaznijo 50€. Dokler se denarna kazen ne poravna, ekipa nima pravice nadaljevanja igranja.

 

ZLATI GOL

V primeru neodločenega izida v tekmah na izpadanje se ne izvajajo kazenski streli ampak je v veljavi pravilo Zlatega gola. Ekipa, ki prva doseže gol v dodatku Zlatega gola je zmagovalec. Pravilo Zlatega gola je, da v primeru neodločenega izida po koncu rednega dela vsako minuto po en igralec iz vsake ekipe zapusti igrišče. Po eni minuti igranja v dodatku Zlatega gola se igra po sistemu 4+1 (pet na pet), po drugi minuti 3+1 (štiri na štiri), po tretji minuti 2+1 (tri na tri), po četrti minuti in do konca tekme se igra po sistemu 1+1 (dva na dva). Menjave igralcev vključno z vratarjem se lahko izvajajo ob vsakokratni menjavi igralnega sistema. Po koncu rednega dela in pred začetkom igranja dodatka Zlatega gola se naredi kratek premor in izvedbe žreb s katerim se določi kateri ekipi pripada začetni udarec (žreb za žogo). Igralne strani ekip ostanejo nespremenjene.

Pridružujemo si pravico spremembe igralnih časov in pravil Zlatega gola.

Turnir je rekreacijske narave zato naprošamo ekipe za rekreacijsko in korektno obnašanje. V veljavi bo pravilo ničelne tolerance do nekorektnega obnašanja. Ekipe z nekorektnim obnašanjem ali posamezniki znotraj ekipe bodo odstranjene iz tekmovanja.

Prijavljeni člani ekip (igralci, trener, vodja ekipe, spremljevalci), ki bodo morebiti pod vplivom alkohola ali se bodo nekorektno obnašali bodo imeli prepovedan dostop na igrišče oziroma bodo iz njega odstranjeni.

Vsi udeleženci turnirja Za Prvaka Slovenije 2017 ter spremljevalci dovoljujejo uporabo posnetega foto in video materiala za promocijske namene organizatorja.

Igranje je na lastno odgovornost in samo za polnoletne.

 

Najboljši navijači Za Prvaka Slovenije 2016 ŠD Prežganje Ljubljana

 

DRUŽINE, PRIJATELJI, PODPORNIKI

Vabimo vse podpornike, družine, prijateljice in prijatelje igralcev ekip, da se pridružijo ekipam in jih spodbujajo. Najboljši navijači določene ekipe bodo prejeli nagradni kip »Najboljši navijači«.

Navijači ne smejo biti locirani poljubno ob igriščih, ampak morajo uporabljati za to posebno določene cone oziroma se nahajati izven igrišč na tribunah.

 

EVROPSKA LIGA PRVAKOV ZA EKIPE »EMF CHAMPIONS LEAGUE«

Zaključni turnir Za Prvaka Slovenije 2017 bo služil tudi kot povabilo k udeležbi najvišje uvrščenim ekipam, da zastopajo Slovenijo na 2. zaključnem tridnevnem turnirju Evropske Lige Prvakov za ekipe »EMF CHAMPIONS LEAGUE 2017«, ki ga organizira evropska malonogometna zveza EMF – European Minifootball Federation www.eurominifootball.com in se bo odvijal septembra.

EMF Liga Prvakov 

REKREATIVNA REPREZENTANCA SLOVENIJE V MALEM NOGOMETU 6/6 

Zaključni turnir Za Prvaka Slovenije 2017 bo služil tudi kot dodatni izbor igralcev za dopolnitev rekreativnih malonogometnih reprezentanc Slovenije, ki nastopajo na evropskih prvenstvih »EMF EURO« in »EMF EURO U21«, ki ga organizira evropska malonogometna zveza EMF – European Minifootball Federation.

 

Reprezentanca Slovenije EMF EURO 2016

Leta 2012 je rekreativna malonogometna reprezentanca Slovenije nastopala na krstni izvedbi evropskih prvenstev EMF EURO 2012 v Moldaviji, na drugem EMF EURO 2013 v Grčiji ter na EMF EURO 2014 v Črni Gori, kjer smo zasedli drugo mesto in postali vice prvaki Evrope. Na Hrvaškem EMF EURO 2015 smo zasedli 5. mesto ter na EMF EURO 2016 na Madžarskem 9. mesto med 32 nastopajočimi državami.

Letošnji šesti EMF EURO 2017 se bo odvil od 9. do 17. junija v Brnu na Češkem. Aktualni evropski prvaki so reprezentanca Kazahstana. Letos je na sporedu tudi svetovno prvenstvo, drugič v zgodovini in se odvija vsaki dve leti, WMF WORLD CUP 2017 med 12. in 20. avgustom v Hammametu, na slikoviti plaži Yasmine, v Tunisu goo.gl/c4HV62. Aktualni svetovni prvaki iz leta 2015 so Združene države Amerike.

MZS in s tem Slovenija je bila leta 2012 ena izmed 12-ih držav soustanoviteljev EMF – European Minifootball Federation, ter leta 2013 ustanovljene svetovne malonogometne zveze WMF – World Minifootball Federation. MZS v obeh organizacijah ekskluzivno zastopa slovenski rekreativni (amaterski) mali nogomet ter je po januarskih volitvah s svojim predstavnikom tudi član sedemčlanskega izvršnega odbora EMF. V EMF je trenutno včlanjeno 28 držav in 5 držav pristopnic.

 

Prvaki SLovenije 2016 NK Kapela Ekosen in KMN Meteorplast

 

ZA PRVAKA SLOVENIJE ENKRAT LETNO

MZS organizira enkrat letno zaključni turnir Za Prvaka Slovenije med malonogometnimi rekreativci v kategorijah članov 18+ in veteranov 35+ in 45+. Letošnja izvedba je šesta po vrsti (2012 in 2013 Radomlje, 2014 Murska Sobota, 2015 – 2017 Piran)

Fotoreportaže in videe iz evropskih in svetovnih prvenstev, uradne in zabavne, si lahko ogledate na spletnih straneh MZS, Kapodol, EMF in WMF ter na njihovih socialnih omrežjih.

MZS spletna stran
MZS Facebook
MZS YouTube
MZS Twitter
Kapodol YouTube
Kapodol Facebook
EMF spletna stran
EMF Facebook
EMF vKontakte
EMF YouTube
WMF spletna stran
Evropska Unija – EU Komisija za šport

ZA PRVAKA SLOVENIJE

Državno prvenstvo 2017 Piran
Foto – Državno prvenstvo 2016 Piran
Foto – Državno prvenstvo 2015 Piran
Foto – Državno prvenstvo 2014 Murska Sobota 2
Foto – Državno prvenstvo 2014 Murska Sobota 1
Video – Državno prvenstvo 2013 Radomlje
Foto – Državno prvenstvo 2013 Radomlje 2
Foto – Državno prvenstvo 2013 Radomlje 1
Video – Državno prvenstvo 2012 Radomlje
Foto – Državno prvenstvo 2012 Radomlje

 

EMF EURO

Video – EMF I Love Minifootball (2015)
Video – EMF 4 years of EMF EURO (2015)
Video – EMF Times of EMF EURO (2014)
Video – MZS in EMF predstavitev (2013)

Video – V spomin EMF EURO 2016 Madžarska
Video – Promo video 2 EMF EURO 2016 Madžarska
Video – Promo video 1 EMF EURO 2016 Madžarska
Video – Žreb EMF EURO 2016 Madžarska
Video – V spomin EMF EURO 2015 Hrvaška
Video – Podoživite EMF EURO 2015 Hrvaška

Video – V spomin EMF EURO 2013 Grčija
Video – Strast EMF EURO 2013 Grčija
Videi EMF EURO 2013 Grčija
Foto – EMF EURO 2013 Grčija

Videi EMF EURO 2012 Moldavija
Foto – EMF EURO 2012 Moldavija 2
Foto – EMF EURO 2012 Moldavija 1Foto

Foto – Album EMF EURO 2016 Madžarska
Video – Povzetek SLO – WAL 3:5 EMF EURO 2016 Madžarska
Video – Povzetek SLO – TUR 4:1 EMF EURO 2016 Madžarska
Video – Povzetek SLO – SRB 4:1 EMF EURO 2016 Madžarska
Video – Povzetek SLO – HUN 0:1 EMF EURO 2016 Madžarska

Video – Povzetek SLO – MOL 5:2 EMF EURO 2015 Hrvaška
Video – Povzetek SLO – HUN 0:3 EMF EURO 2015 Hrvaška
Foto – Splošno in albumi EMF EURO 2015 Hrvaška

Video – Povzetek SLO – GER 6:3 EMF EURO 2014 Črna Gora
Video – Povzetek SLO – KAZ 0:0 (2:0) EMF EURO 2014 Črna Gora
Video – SLO – SPA 4:1 EMF EURO 2014 Črna Gora
Video – Povzetek SLO – ROM 1:2 EMF EURO 2014 Črna Gora
Video – Trenutki EMF EURO 2014 Črna Gora
Video – V spomin EMF EURO 2014 Črna Gora
Video – Emocije EMF EURO 2014 Črna Gora
Foto – Splošno in albumi EMF EURO 2014 Črna Gora

 

ŽREBANJE IN PRIJAVA

Rok za prijave je petek 19. maja 2017 do 24. ure.

Žrebanje bo v sredo 24. maja 2017.

 

Ekipo na zaključni turnir Za Prvaka Slovenije 2017 prijavite preko spletnega obrazca

regonline.activeeurope.com/zaprvakaslovenije2017

Online prijavnico lahko spreminjate do žreba. Po žrebu ne bo več možno spreminjati nastopajočih igralcev in ostalih članov ekipe. Ob prihodu se bo izvajala kontrola osebnih dokumentov igralcev v povezavi z online prijavnico.

Rezultati žrebanja Za Prvaka Slovenije 2017 bodo objavljeni na spletni strani MZS www.slomalinogomet.si in MZS Facebook strani www.facebook.com/slomalinogomet.

 

Povezava do razpisa Za Prvaka Slovenije 2017 v PDF obliki

Razpis mali nogomet 6. državno prvenstvo Za Prvaka Slovenije 2017

 

Žreb bo delegiran in bo temeljil na nosilcih na podlagi jakostne lestvice MZS, ki se jo kreira na podlagi doseženega mesta ekipe na preteklih državnih prvenstvih. Ekipe z največ točkami iz jakostne lestvice bodo nosilci skupin. V okviru možnosti se bo upoštevalo tudi regije iz katerih prihajajo ekipe. Posledično se bo v okviru možnosti formiralo skupine tako, da bo čim manj ekip iz iste regije v isti skupini.

 

PRIJAVNINA

V prijavnino Za Prvaka Slovenije 2017 je vključeno:

  1. 10 porcij testenin
  2. 10 porcij pleskavic
  3. 27 litrov negazirane vode Magnesia (3 vezi po 6 plastenk 1,5l)  Magnesia je svetovno priznana naravna mineralna voda, ki vsebuje lastni naravni magnezij. Funkcija magnezija je transport kisika v krvi do mišic zato dober naravni magnezij omogoča daljše igranje brez krčev in hitrejšo regeneracijo. Magnesia magnesia.si je od leta 2015 uradna pijača slovenske rekreativne malonogometne reprezentance.
  4. 10 pijač 0,5l (brezalkoholna pijača voda/sok ali mineralna voda Mattoni ali mineralna voda z naravnim magnezijem Magnesia ali pivo)
  5. Izotonični napitek Nahrin Iso-Tea Lemon za lastno pripravo. Švicarski izdelek uravnotežene kombinacije črnega čaja (kofein), mineralnih soli, sladkorjev in vitamina C ter je odličen vir energije.
  6. Organizacija turnirja, pokali, sojenje, foto in video produkcija

 

Prijavnina je 210 EUR na ekipo in jo je potrebno poravnati do zaključka prijav, do petka 19. maja do 24h na bančni račun izvajalca Kapodol d.o.o.

 

POPUSTI PRI PRIJAVNINI

Za ekipe, ki se prijavijo in vplačajo prijavnino pred 19. majem veljajo naslednji popusti:

Za plačilo do 21. marca 2017 (torek) je višina prijavnine 120 EUR.
Za plačilo do 5. aprila 2017 (sreda) je višina prijavnine 140 EUR.
Za plačilo do 19. aprila 2017 (sreda) je višina prijavnine 160 EUR.
Za plačilo do 5. maja 2017 (petek) je višina prijavnine 180 EUR.

 

Podatki za nakazilo:

Prejemnik / izvajalec: Kapodol d.o.o., Tržaška 2, 1000 Ljubljana
Namen: ZA PRVAKA SLOVENIJE 2017 + »ime vaše ekipe«
Transakcijski račun: IBAN SI56 0201 4025 5431 034  BIC: LJBASI2X

Vzorec UPN naloga za nakazilo prijavnine:

UPN plačilni nalog vzorec Za Prvaka Slovenije 2017

 

NAGRADE

Posebni prehodni pokal MZS – zmagovalna ekipa
Veliki pokal v trajno last – zmagovalna ekipa
Steklena plaketa – drugo, tretje in četrto uvrščena ekipa
Medalje – igralci, trener, vodja in 3 spremljevalci prvih treh ekip (20 medalj za vsako ekipo)
Plakete – najboljši igralec, najboljši strelec, najboljši vratar, ekipa za fair play, ekipa z najboljšimi navijači

Pokale, plakete in medalje bo izdelal vodilni proizvajalec v Sloveniji Skutnik s.p. iz Arclina pri Celju.
www.pokali-plakete.si
www.facebook.com/pokaliskutnik

  Pokali medalje plakete Skutnik Miran s.p.

 

PRENOČEVANJE

Ekipe si same uredijo prenočevanje, po lastni želji, lahko vam pomagamo tudi z naše strani ali se sami obrnete na partnerje prvenstva. Uradni partner od leta 2015 je Europa hostel Portorož v centru Portoroža. Hostel je lociran tik za glavno portoroško plažo in cenovno ugoden. Na voljo je 49 ležišč v 9 sobah. Za rezervacije jih pokličite ter navedite ime ekipe in potrdite rezervacijo s plačilom. Cena za prenočišče z zajtrkom je enotnih 20€/osebo na dan, ne glede na vrsto sobe. www.ehp.si, info@ehp.si, tel 0590-32-574.

Žal so letos v Europa hostel Portorož zelo zasedeni ker v istem času v Portorožu poteka velik mednarodni festival folklornih skupin. Do začetka turnirja bomo poskušali najti še dodatne prenočitvene kapacitete. Prosim, da nam sporočite število oseb čim prej.

 

ZABAVA

Zaključni turnir državnega prvenstva Za Prvaka Slovenije 2017 je zastavljen tako, da ekipe in sopotniki po igranju malega nogometa lahko nadaljujejo s kopanjem in zabavo na portoroški plaži v Coco Cafe bar v Portorožu.

 

PARKIRNA MESTA IN PARKIRIŠČA

Zelo priporočamo, da pridete na prizorišče zgodaj, da boste dobili prosto parkirišče blizu stadiona.

Znotraj stadiona je parkiranje dovoljeno organizatorju in omejenemu številu kombijev na posebej označenih prostorih. Prednost parkiranja kombijev znotraj stadiona imajo višje rangirane ekipe na jakostni lestvici MZS o čemer bomo ekipe s to pravico obvestili.

Za omejeno število kombijev in osebnih vozil udeležencev turnirja bomo omogočili brezplačno parkiranje na peščenem parkirišču ob garažni hiši Arze, nasproti stadiona, na naslovu Arze 1b, Piran. Prednost parkiranja ob garažni hiši Arze imajo ekipe, ki se bodo najhitreje prijavile na turnir o čemer bomo ekipe s to pravico obvestili. Dostop do parkirišča bo omejen z verigo in ključavnico. Ključavnico ekipam s pravico odklene redar organizatorja.

Ostala osebna vozila za katere na parkirišču ne bo več prostega mesta lahko parkirajo v sosednji Garažni hiši Arze, v kateri je višinska omejitev 1,90 m in ni primerna za kombije. Cena ure parkiranja je 1,20 € za vsako začeto uro parkiranja (do 10 ur) in 12 € za dnevno parkiranje (nad 10 ur). Torej, če avto pustite v garaži več kot 10 ur bo cena dnevnega parkiranja 12€.

Če še vedno zaradi poznega prihoda ne boste dobili parkirnega prostora za vsa vozila lahko uporabite parkirišče Fornače ali Garažno hišo Fornače in se peš ali z enim vozilom vrnete v bližino stadiona.

AVTOBUSI

Avtobusi lahko potnike pripeljejo do stadiona, avtobus pa nato brezplačno parkira v Sečovljah pred rudnikom tik pred Letališčem Portorož, ali na parkirišču Fornače (1 ura 6,50€ do 8 ur/ nad 8 ur 52€) ali na peščenem parkirišču pred Marino Portorož (1 ura 3€/ 24ur 36€). V primeru dovolj hitre registracije ekipe in zgodnjega prihoda se lahko uredi za avtobus tudi brezplačno parkirišče poleg garažne hiše Arze.

Cenik parkirišč v Piranu in Portorožu vsebuje tarife za vsa parkirišča.

 

SPREMEMBE

Pridružujemo si pravico do sprememb razpisa Za Prvaka Slovenije 2017.

 

INFORMACIJE

Za več informacij smo z veseljem na voljo.

Organizator: MZS – Malonogometno združenje Slovenije
Tržaška 2, Ljubljana
Mob: 041 670 588
Tel: 059 33 94 50
Izvajalec: Kapodol d.o.o., Tržaška 2, Ljubljana

mzs@slomalinogomet.si
www.slomalinogomet.si
www.facebook.com/slomalinogomet

Vljudno vabljeni k udeležbi. Ekipe, sopotniki in navijači. Nogomet, sonce, morje in zabava. Za Prvaka Slovenije 2017!

 

PARTNERJI IN SPONZORJI

Zaključni turnir državnega prvenstva Slovenije za rekreativce Za Prvaka Slovenije 2017 podpirajo:

Napihljive hale, hale z leseno konstrukcije, umetna trava, beduin tende in pagode – DBS Inženiring www.dbs-engineering.com
Graverstvo, pokali in medalje Skutnik www.pokali-plakete.si
Osvežilne pijače z lastnim naravnim magnezijem – Magnesia www.magnesia.si
Sixt rent-a-car s 4.000 poslovalnicami po svetu in 180.000 vozili v svetovni floti je peto največje svetovno podjetje za izposojo vozil.
Prenočišča – Europa hostel Portorož www.ehp.si
Poslovna darila s tiskom Riki d.o.o. že 20 let ustvarja zadovoljstvo z navdihom ker svetujejo in ne le prodajajo.
Varni goli SafeGoal bodo poskrbeli za varnost vratarjev in igralcev ob trkih v vratnice. SafeGoal za 44 % ublaži silo ob trku, ter tako posledično skorajda izniči resnejše poškodbe telesa.
Zdrava hrana in prehranjevanje, naravna dopolnila, izdelki na osnovi zdravilnih zelišč, rastlinskih izvlečkov, sirupov, krepčil in eliksirjev – Nahrin www.nahrin.si
Testenine Pure z visoko vsebnostjo beljakovin – Pekarna Pečjak  www.pekarna-pecjak.si
Žoge in ostala športna oprema – Joma www.masel.si
Tehnična oprema in športni center – Gibi šport www.gibisport.com
Občina Piran sofinancira zaključne turnirje državnega prvenstva www.piran.si

 

Za Prvaka Slovenije 2016 Magnesia in Wee gasita žejo

 

 

You must be logged in to post a comment Login