Prispevki o miniEURO 2014 iz drugih držav: Na Slovence ni pred prvenstvom nihče stavil | slomalinogomet.si
slomalinogomet.si

Prispevki o miniEURO 2014 iz drugih držav: Na Slovence ni pred prvenstvom nihče stavil

alt

alt

Črnogorska TV777 je pripravila zanimivo reportažo o celotnem evropskem prvenstvu miniEURO 2014. Prikazali so povzetke polfinalne tekme Slovenija 6:3 Nemčija. Komentator je omenil tudi navijače iz Loške doline, prijatelje Nejca Komidarja in Jureta Kandareta, ki so se na hitro odločili in pripotovali v Črno goro podpreti ekipo. Slovenska ekipa je na prvenstvu s tekme v tekmo igrala boljše. O Mitju Flisarju, najkoristnejšemu igralcu prvenstva (MVP), je komentator dejal, da je fantastičen igralec, z odličnimi podajami in zadetki pa je pripomogel k zmagam Slovenije. Prikazali so tudi povzetke finalne tekme Slovenija 0:1 Romunija. Komentator je povedal, da je slovenska ekipa igrala taktično ter da so bili Romunom enakovreden nasprotnik.
Andrej Manfreda, predsednik MZS, je za TV777 povedal: »Prvoten cilj slovenske reprezentance je bila ena zmaga in preboj iz skupine, nato pa se nam je vse odprlo in tako smo osvojili drugo mesto«. O malem nogometu pa je povedal, da je zanimiv šport za gledati, veliko se dogaja, veliko je zadetkov, še posebej na tem prvenstvu, ko so dimenzije golov malo večje.

Prav tako so v spomin na miniEURO 2014 naredili prispevek v Malonogometnem združenju Združenega kraljestva (UKMA), ki zajema Škotsko, Wales in Anglijo.

Romunska televizija Sport RO je pripravila povzetke finalne tekme Slovenija 0:1 Romunija. S klikom na povezavo boste videli priložnosti slovenske reprezentance za zadetek, nesrečni gol Romunov ter veselje po tekmi.

Tudi Turki so se s prispevkom poklonili evropskemu prvenstvu miniEURO 2014. V videu si lahko ogledate povzetke z otvoritvene slovesnosti, njihova kamera pa je ujela tudi slovenske navijače in slavje po finalni tekmi.

V poljskih medijih pa je pisalo, da na Slovence pred prvenstvom ni nihče stavil.

You must be logged in to post a comment Login