Slovenski malonogometaši se pripravljajo na miniEURO 2015 | slomalinogomet.si
slomalinogomet.si

Slovenski malonogometaši se pripravljajo na miniEURO 2015

alt

altSlovenski malonogometaši so se v petek zbrali v Gibi Šport centru na pripravljalnem treningu za evropsko prvenstvo miniEURO 2015. Po ogledu malonogometašev na državnem prvenstvu je bilo na trening povabljenih tudi nekaj novih obrazov, tako da se bo reprezentanca za miniEURO 2015 v prihodnjih mesecih dokončno sestavila. Kot je povedal kapetan Peter Pust, se med novimi obrazi išče dodano vrednost, posameznike, ki bodo okrepili glavnino reprezentance.

Trener Brane Kerčmar je dodal, da bodo tekme na miniEURO 2015 težke, saj se ne ve, s kakšno postavo bodo na prvenstvo prišle ekipe, ki so v skupini s Slovenijo. Vsaka tekma bo borba zase, od fantov pa pričakuje, da bodo na igrišču dali vse od sebe. Predsednik MZS Andrej Manfreda je o skupini, v kateri je Slovenija, povedal, da je dokaj težka, saj Italija pride z najboljšo reprezentanco do sedaj, Moldavija je zelo dobra, Madžarska pa je novost na letošnjem prvenstvu, zato se ne ve, kako močna bo.

Fantje bodo s treningi nadaljevali v avgustu in potem tudi bolj intenzivno v septembru, takrat bo znana tudi sestava reprezentance, ki bo na evropskem prvenstvu miniEURO 2015 branila slovenske barve.

You must be logged in to post a comment Login